Beoordelingen van Mr. Sushi Utrecht

Recente recensies van Mr. Sushi Utrecht

4 sterren na 298 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery guy too rude, will never order again

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij Mr. Sushi. Het is altijd lekker!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Veel beter dan vestiging Nieuwegein

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel uit elkaar als je het oppakte rijst was heel warm dit keer niet tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg laat

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond een stukje plastic in de california roll, leek op surimi verpakking. Slordig, dat ben ik niet gewend van mr. Sushi.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd en de sushi was heerlijk!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt maar door de afstand toch niet warm meer. Dat was jammer van de garnalen. De sushi was goed daar zeker geen opmerkingen over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima en snel. De (koude) sushi was prima, maar de crispy box sushi was in zijn geheel gefrituurd, net een oliebol, dit vonden wij echt tegenvallen, hadden dit niet verwacht maar meer een krokant randje. Hebben deze grotendeels weggegooid

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en smaakte goed.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig bij Mr. Sushi. Eten is goed. Sinds kort is de toevoeging van de actiecodes gewijzigd. Ik zag dat er een actiecode was voor een gratis roll bij bestelling boven de € 25. en drukte op de butto Pak je voordeel. Ik ging er vanuit dat de code dan geactiveerd werd. Voor de zekerheid had ik het nog wel vermeld in het vakje opmerkingen. Dit was dus niet de juiste wijze, want de extra gratis roll miste. Jammer dat de mevrouw die ik aan de telefoon had, daar niets mee wilde doen, en dat werd mij niet al te vriendelijk uitgelegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging en dat op een zondag! & De sushi was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Alleen jammer dat de Nigiri met paling helemaal hotelkamer waren gevallen.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté daar kon je ruit mee in gooien was kei hard en had een vraag aan ze gesteld moet daar nu nog antwoord op krijgen ????

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn heerlijke sushi was binnen 30 min bezorgd. Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en bezorger was snel en vriendelijk!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn vaste klant bij Mr Sushi Utrecht maar had helaas dit keer een hele slechte ervaring. Ik had om 15:00 al sushi besteld voor 19:30 's avonds, omdat ik weet dat het vaak druk is op zondag dacht ik ik bestel een beetje op tijd heb het ook op tijd binnen heb. Uiteindelijk kwamen ze alsnog 3 kwartier tot een uur te laat zonder iets te laten weten en zonder excuses, erg jammer! De sushi viel dit keer ook een tegen, onder andere was de California roll bijna wit omdat er gewoon bijna geen zalmeitjes op zaten. Heel jammer want die bepalen natuurlijk wel de smaak voor een groot deel, nu smaakte het vrij saai (terwijl dit mijn favoriete rol is). Daarnaast had ik een softshell zalmrol die niet heel vers smaakte, hier zat een rare nasmaak aan. Helaas heb ik het toch opgegeten omdat ik het zonde van het geld vond en bleek ik dus gelijk te hebben. Vanochtend vroeg werd ik misselijk wakker en heb ik de hele dag met een emmertje op schoot op de wc gezeten omdat ik niks meer binnen hield (niet e

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Wel erg jammer dat je nadat je besteld hebt ke een promotie ziet van een gratis rol terwijl dit van te voren niet te zien is op de website..

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alles van de bestelling was bezorgd. Nadat ik dit telefonisch heb aangegeven werd verteld dat het mijn fout was dit ik dit niet via de site was doorgekomen. Dat de website niet werkt kan gebeuren, maar als ik dit probeer uit te leggen aan de telefoon en onheus wordt behandeld ben ik snel klaar met een bedrijf. Je hoort vriendelijk te blijven en deze dame was alles behalve dat. Jammer, ik bestelde altijd graag bij jullie.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi were delivered without sticks (that I requested), soya sauce, ginger and wasabi. That ruined the entire taste, even though the quality of food was great as usual

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd.Tijdig bezorg. Alleen een beetje jammer dat de extra free roll er niet bij zat die ik zou krijgen als ik via de website bestelde.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling online geplaatst. 3 minuten later gebeld dat ik een spoedgeval had en gevraagd of het voor nu gestopt kan worden gezet. Heb zelfs gezegd dat ik morgen zal bestellen. Boze Chinese vrouw aan de lijn dat het niet mogelijk is. Ik bestel regelmatig bij Mr sushi maar dat ga ik dus niet meer doen. Ze zijn een vaste klant kwijt geraakt.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Sushi!!!!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top, sneller dan verwacht, vers, not shaked.. hier pak an, voor in de keuken, even lekker swingen, is ook vers van de pers: https://youtu.be/_KfyB0drTJo

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi ok maar bezorging weer te laat helaas.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Na 1 uur werd ik gebeld om te zeggen dat 1 van de bestelde gerechten op was. Toen werd gezegd dat mijn bestelling met de volgende bezorger mee zou gaan en er uiterlijk over een half uur zou zijn. Een uur later belde ik en werd ik uitermate arrogant te woord gestaan door een vrouw. Mijn bestelling zou onderweg zijn. Nog eens een half uur later werd het bezorgd. De warme hapjes waren op koelkasttemperatuur. Erg slechte service!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs/kwaliteit van de sushi vind ik echt top! Helaas leveren ze bij een vroege bestelling wel regelmatig te vroeg. Deze keer was ik niet eerder thuis en werd de sushi afgegeven bij mijn onbekende buurvrouw die mij moest bellen dat Mn sushi er was omdat de bezorger verder moest. Dat kan echt niet! Ik heb telefonisch Mn klacht doorgegeven maar kreeg vooral uitleg en verdediging. Dus een tip voor de vroege besteller: houd rekening met een 30-15 min eerdere bezorging.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gamba’s zijn anders dan gewend. Veder prima en een half uur eerder dan verwacht

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was okay, maar ik heb ruim 2,5 uur op bezorging gewacht. De sushi kwam uiteindelijk pas rond 21 uur, wat ook nog uur later is dan de 19.50 die eerst aangegeven was. En dat was al een 1.45 uur na de bestelling. Ik snap dat het op zondag druk is, maar deze wachttijd is idioot. Dit is mijn tweede slechte ervaring met Mr Sushi. Ik bestel hier niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel te laat, te koude kip, oude sushi

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De reist van sommige sushi viel gewoon uit elkaar. En het wier was redelijk taai. Dit nam de smaak redelijk weg. De reist behoord kleverig te zijn zodat het niet uit elkaar valt en het wier moet je zonder te veel moeite door kunnen kauwen. Helaas ben ik teleurgesteld in deze levering.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.15 af gesproken Hij had geluk dat ik 18.01 thuis was Ze stonden 18.04 voor de deur Beter te vroeg dan te laat hahaha En als ik 18.14 pas was thuis geweest wat dan ?????

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer helemaal top en prima op tijd!

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas geen wasabi meegeleverd

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 110 minuten voordat het eten er was. Vervolgens was het vochtig/ nat. En de “warme” gerechten waren zo goed als koud. Ook waren de bonen niet gaar. De sushi (Maki) zelf smaakte goed. Lossd zalm en tonijn leek niet vers. Prijs/kwaliteit verhouding vonden wij erg duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is altijd netjes te noemen echter veel te laat, dat is echt jammer te noemen. De kwaliteit is zoals altijd erg goed te noemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de crunchy Rolls zijn erg lekker! Bezorger was erg vriendelijk

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi... Zalig.. Doen!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was smaakloos en erg koud ook viel het uit elkaar. Enig pluspunt is de snelle bezorging

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was niet goed gekookt van de maki rolletjes. De nigiri was wel ok. Ook de komkommer smaakte een beetje vreemd? Tot een jaar geleden was het altijd prima, maar dit was wel een flinke tegenvaller..

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging maar we hebben onze gratis roll niet gekregen. De gratis roll actie staat nog op de website van mr. Sushi maar volgens mr. Sushi zelf is de actie verlopen. Trap er niet in!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, bestelling was wel 40 minuten te laat ondanks dat we ruim van te voren besteld hadden.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg veel en lekkere sushi voor een goede prijs! Sushi stond klaar op de afgesproken afhaaltijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam heel snel en het was lekker.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ongelofelijk snel! De verwachte bezorgtijden was een uur, en ik had de bestelling letterlijk binnen 15 min. Echt goed! Eten zelf was ook weer heel lekker en smakelijk!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging precies de tijd die ik aangegeven had, en erg vriendelijk. Sushi was erg lekker

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima! Het bedrijf heeft ervan genoten!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen goede sushi, veel te weinig vis (zo dun) naar verhouding rijst en rijst niet op smaak. 90 min bezorgtijd i.p.v. 60.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom bijna 2uur moeten wachten op de bestelling.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! As always.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte service. We hadden voor 7 uur besteld, kwam om half 8 aan, wel met excuses. Vervolgens bleek iets te missen van de bestelling. Ons werd verteld dat ze eerst op de camera's moesten kijken of het echt niet was meegegeven voordat ze nieuwe konden sturen. Uur later weer gebeld, baas bleek er (nog?) niet te zijn dus konden de beelden niet checken. Tot op heden niets gehoord of ontvangen, het is inmiddels 3 uur later. Wel gewoon voor betaald.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de aangegeven bezorgtijd van een uur (wat al lang is voor een donderdag) hebben we uiteindelijk 2 uur moeten wachten voor het eten er was. Dit is helaas niet de eerste keer maar de vorige keer kwam er in ieder geval een excuus vanaf. Ook toen ik belde werd me verteld dat het 'al' onderweg was maar duurde het nog een ruim halfuur tot het er was (ik woon op 5-10 minuten afstand). Jammer!

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten!!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier erg vaak. Altijd lekker en op tijd! Heb zelf een allergie waar ze altijd rekening mee houden en problemen worden netjes opgelost. :-)

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was oke, niet bijzonder. Bezorger is waarschijnlijk gevallen want alle sushi zat in elkaar gedrukt. Niet duur, maar zie je ook terug in de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur later bezorgd, en geen extra rol gekregen. Aan de telefoon een hele onduidelijke uitleg op de vraag waar de bestelling was.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnel (

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijwel ltijd top! Deze keer zeewiersalade wat minder (waterig), maar de rest super. Bezorging razendsnel < 30’

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling kwam optijd aan. Ze waren overheerlijk! Ga vandaag weer bestellen.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De oorspronkelijke wachttijd was 1 uur en 40 minuten: aan de lange kant, maar te doen. Na 2 uur heb ik gebeld wanneer ik mijn eten kon verwachten, de bezorger was net onderweg. Na 2,5 uur had ik eindelijk mijn bestelling, met excuses van de bezorger. Bij acties/kortingen mag het best wat langer duren, maar dit was echt te veel. Het eten was gelukkig prima :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed. Vrijwel altijd.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, zoals die beloofd was! Aardige koerier en..heerlijk eten!! All top! ?

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk lekker! Bestel heel vaak.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd heel erg tevreden met mr sushi, dit keer was dat anders.. door drukte kwam de bestelling helaas pas ruim 1.5 uur nadat ik het besteld had. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het leek alsof mijn bestelling al erg lang klaar lag en er geen bezorgers waren: koude tempura garnaal en edamame die zo slap waren dat je ze amper nog kon eten. Jammer!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg tevreden, maar nu ronduit slecht. Mr Sushi heeft lekker eten, maar vergeet vrijwel altijd wel een van de bestelde producten. Bij de opmerkingen daarom duidelijk benoemd dat de bestelling goed gecheckt moest worden, maar helaas toch wéér iets vergeten. Bovendien zat er middenin een van de rolls nog een restje plastic folie, wat nog net niet doorgeslikt werd.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de bestelling nooit ontvangen, schandalig. Heb twee uur gewacht op de bestelling en twee keer gebelt. Toen vroeg ze of ik hem wou annuleren. Nou sorry maar dit kan echt niet.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte service, laten merken dat ze je als klant waarderen. En natuurlijk gewoon super lekker!

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd prima en lekker. En bezorgtijd van ong 1 uur is acceptabel. Echter deze keer een california roll vergeten (eerste keer, maar toch jammer)

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi en 10 minuten voor tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar :)

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was deze keer wat minder goed gesneden en zuiniger belegd. De vorige keren was het echter dik prima en zeer veel sushi voor weinig geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi, lekkere smaken. Ebi tempura uramaki was heel lekker. Maar een te dun plakje vis op de nigiri's voor de hoeveelheid rijst. Bezorger was ruim op tijd en zeer vriendelijk en beleefd.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis rol was nergens te bekennen

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vrij laat, wel weer heerlijk!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1.5 uur (!!) voordat we onze bestelling hadden. Belachelijk zeg, dat terwijl het gewoon op een maandag was!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat wij al in de ochtend (!) de bestelling voor 19.15u die avond hadden gemaakt, was de bezorger alsnog 40 min te laat... Zonde! Kwaliteit is altijd goed, maar bezorging laat zich duidelijk te wensen over....

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering & lekker eten

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!! Helemaal Top

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi prima. Helaas uur te vroeg bezorgd (had specifieke bezorgtijd aangeklikt maar dat was helaas niet gezien).

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit als altijd. Dit keer ook een snelle bezorg tijd. Meestal zijn wacht tijden langer dan dit

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was dit keer wel op tijd MAAR we hadden geen stokjes en geen soyasaus gekregen.. Dat is natuurlijk wel erg onhandig als je sushi besteld. Wij hebben ze 5 keer proberen te bellen, maar ze waren telkens in gesprek helaas.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en snel bezorgd

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 50 minuten moeten wachten op de bezorging, geen compensatie gekregen en slechte toelichting bij het bellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaak. Altijd top. Meestal uurtje wachten, maar dat is het waard. Super.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en vers, maar de levering klopte niet met onze bestelling. Er ontbraken twee dingen. Gebeld naar mr sushi en werd na een half uur keurig op tijd geleverd, maar bleek wederom niet de goeie rol te zijn, zalm ipv vegetarisch. Erg jammer.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas een half uur zitten wachten omdat ze te laat waren.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer iets vergeten te bezorgen, ook al vroeg ik in de opmerkingen duidelijk om daar op te letten. Ook raad ik aan om iemand anders aan te nemen om de telefoon te beantwoorden. De persoon die ik sprak was zeer slecht te verstaan omdat ze zeer slecht Nederlands spreekt. Dat is geen probleem, maar dan is de telefoon beantwoorden niet de beste functie. Erg frustrerend. Werd ook niet heel vriendelijk geholpen. Eten was wel lekker.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf was prima, maar helaas was alle sushi helemaal door de bak heen naar 1 kant gezakt en een hoop sushi geplet of kapot. Was jammer en zijn we niet gewend

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de rolls lang niet van de kwaliteit die we gewend zijn. Ze waren erg dun/losjes gerold en ook de vulling was magertjes, een echte teleurstelling.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren had ik samen met een vriendin besteld bij Mr. Sushi. Binnen een halfuur werd het eten al bezorgd en het smaakte enorm goed! Het enige wat mis is gegaan is dat we de gratis Roll Ebi tempura niet hebben ontvangen. Misschien dat er iets mis is gegaan via de website?

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer suuupeeer lekker en exact op tijd geleverd door al weer een aardige bezorger!!!! klasse

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goede service, hielden rekening met mijn allergie, klein foutje dat snel en supergoed werd opgelost na even gebeld te hebben. Het eten is ook erg lekker! :)

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele sushi box lag aan 1 kant. Alles aan elkaar vast geplakt en je moest de sushi stukjes uitelkaar pulken. Heb er nog foto’s van!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling o.a. de maki mix en de uramaki mix box gekozen. Nadrukkelijk aangegeven dat wij geen krab eten en verzocht of dit niet in de mixen gebruikt kon worden. Helaas zat het wel in beide mixen. Niet echt goede service dus..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was best lekker, alleen had ik een kortingscode van 10% in mijn mailbox ontvangen die geldig was t/m eind augustus. Die wilde ik gebruiken, maar werkte niet. Ik had er een opmerking over geplaatst, maar hier niets over gehoord. Dit vind ik niet zo netjes. Je kunt geen kortingscodes aanbieden die niet werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi! snel geleverd en voor een goede prijs!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en uitstekende smaak!

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Al jaren vaste klant!

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijskwaliteit verhouding!

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel langbestellen we naar volle tevredenheid sushi bij Mr. Sushi. Gisteren was de eerste keer dat het een beetje tegenviel. We kregen de sushi pas 2 uur na bestellen (1 uur later dan de verwachte levertijd in de mail) en daardoor waren o.a. de loempia's, gyoza's etc niet echt warm meer en slap geworden, dus was ook de smaak minder dan normaal. Hopelijk is het de volgende keer weer als vanouds!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel vers en lekker!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tempura ebi roll was heel slap en niet krokant, niet wat ik bij jullie gewend ben helaas!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel. En top sushi. Bestel hier vaak, vrijwel altijd top!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de terugweg van vakantie alvast sushi besteld, zodat we de week goed konden afsluiten. Helaas verliep het iets minder soepel dan gehoopt. Om 20.00 zou het bezorgd worden, maar om 20.15 kregen we een belletje dat onze bestelling ‘gestolen’ was.. vreemd. Het zou een half uur later alsnog komen. Uiteindelijk een uur later onze sushi gekregen, maar het was warm... erg jammer! Hopelijk volgende keer weer beter...

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig, surprise box en studenten box zijn hun geld zeker waard! Meestal na 45 min staan ze voor de deur en de sushi is lekker, ik vind helemaal mooi

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker maar iets aan de warme kant. Bestelling bijna half uur te laat geleverd. Bezorger belde na 20 minuten dat hij onderweg was.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel en lekker.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker levering precies op de afgesproken tijd.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, sushi van Mr Sushi. Helaas bestelling incompleet geleverd. Na een telefoontje werd (een deel van) de bestelling alsnog nageleverd.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vers en heel lekker

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal is t prima. Nooit beste kwaliteit, maar de kwaliteit van gisteren was wel heel slecht. Tonijn was gewoon ranzig en smaakloos. Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan ze zeiden, maar sojasaus vergeten!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet goed doorgekomen door een storing dus we hebben helaas 2 uur moeten wachten op ons eten, verder wel lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima, maar meer dan een half uur te vroeg bezorgd. Gelukkig waren we wel thuis.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt altijd veel langer dan aangegeven.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger belde, miste hem net dus belde terug was hij alweer onderweg naar een andere locatie. Sushi was goed, zoals gewoonlijk ?

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goed op smaak. Was genieten!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet geleverd wat is toegezegd. Jammer.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al vaker sushi gehaald/ laten bezorgen bij Mr sushi, tot nu toe naar tevredenheid. Vandaag besteld voor levering om 18.00. Werd echter al om 16.55 gebracht... mijn gasten waren er nog niet eens en de Ebi rollen die ik besteld had heb ik dus koud moeten serveren. Geen ramp, maar wel jammer. Volgende keer misschien toch een andere sushi zaak proberen.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en 45 min gewacht. Meerdere keren gebeld voordat we onze bestelling kregen. Deel van de sushi was uit elkaar gevallen. Smaak wel ok.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dimsum was taai en koud! De bezorging duurde 2 uur......de sushi zelf was wel lekker! De EBy fry was wel knapperig

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was incompleet: wel de saus, maar niet de garnaaltjes... desondanks lekker gegeten!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd en kwalitatief goede sushi!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gewacht. Wel erg lekkerrrrrrrr

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nu een paar keer sushi besteld. Gaandeweg de tijd vind ik de sushi smakeloos worden. De rijst is niet op smaak. Erg jammer. Kwaliteit/prijs verhouding klopt niet meer. Voor mij helaas geen mr. Sushi meer.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Heerlijk. 45 min bezorgtijd (maar ook netjes aangegeven).

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was vers en goed. Voor een zaterdagavond was de bezorger ruim op tijd om me bestelling te brengen terwijl dit meestal niet t geval is. Vandaag niets op aan te merken

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 45 min te laat. Box die wij besteld hadden was ook niet compleet

Reactie van Mr. Sushi:Beste mevrouw van Prooijen, wij hebben u meerdere keren geprobeerd te bellen. Helaas kon u niet de telefoon opnemen. Wij zouden graag met u in contact willen komen, zou u ons een mail willen sturen betreft uw klacht dit mag naar info@mrsushi.nl :) Karlijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd superlekker en vers. Exact op de afgesproken tijd bezorgd.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes en sushi kwam goed aan maar er was gezegd 17:30 ik had om 16:24 besteld. En het werd 18:16 gebracht. Toen ik belde werd er alleen maar gezegd het is onderweg eetsmakelijk. Dat is dus wel een verbeterpunt voor de rest was het heerlijk.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Maddy vader, wij probeerde in contact met u te komen maar helaas klopt het telefoonnummer niet. Wij zouden graag met u in contact willen komen, zou u ons een mail willen sturen betreft uw klacht dit mag naar info@mrsushi.nl :) Karlijn

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en een mooie hoeveelheid voor de prijs die we hebben betaald. Bezorgtijd was wel meer dan een uur, maar dit werd wel netjes van tevoren al aangegeven. We hebben genoten!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en goedkoop wat wil je nog meer behalve een man

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend. Gratis rol, altijd fijn. Bestel regelmatig. Top sushi! Bezorgtijden kunnen helaas nog wel eens oplopen

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker vers, maar de bezorging dik een uur te laat! Daardoor was de crispy rol zalm ook koud helaas. We bestelden hier voor het eerst, jammer dat we meteen een negatief puntje hadden.

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een kortingscode in de mail, maar hij werkte niet. Dit heb ik aangegeven, maar er is niets mee gedaan. Erg jammer! Het was verder wel lekker, maar het lijkt alsof er altijd wel wat is bij mr. sushi

Reactie van Mr. Sushi:Beste Liselotte, wij hebben u meerdere keren geprobeerd te bellen. Helaas kon u niet de telefoon opnemen. Wij zouden graag met u in contact willen komen, zou u ons een mail willen sturen betreft uw klacht dit mag naar info@mrsushi.nl :) Karlijn

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer een half uur te laat bezorgd ondanks we het al in de middag bestelt hadden, vervolgens waren ze de helft vergeten. Word ons weer korting beloofd, nou vorige keer ook niet gekregen! Dus we zijn benieuwd.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Christien, wij hebben zojuist contact met u opgenomen. Helaas nam u niet op en hebben wij 2 voicemails achter gelaten :) Karlijn

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker en altijd snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Crispy rolls zijn echt heerlijk! Vooral de vegetarische. Ook let ik altijd op jullie acties.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte oud, alsof het s’ ochtends bereid was

Reactie van Mr. Sushi:Beste T.Boekhoudt, wij hebben zojuist contact met u opgenomen. Helaas nam u niet op en hebben wij 2 voicemails achter gelaten :) Karlijn

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 min eerder kwam de bestelling, wat mij blij maakte want ik had trek. De sushi was vers en de crispyroll nog warm. Zeer tevreden

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm niet vers Sushi schots en scheef door doosje geschud.

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u opgenomen. Helaas nam u niet op en hebben wij 2 voicemails achter gelaten :) Karlijn

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en vers! Warme snacks waren niet bezorgd. Na meerdere malen telefonisch contact bleek dat dit mis was gegaan en gingen ze het opnieuw maken en bezorgen. Hier moesten we helaas wel weer ruim een uur op wachten, en één van de soorten snacks was ondertussen koud geworden. Uiteindelijk wel lekker gegeten, maar wel heel laat.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Utrecht, wij hebben zojuist telefonisch contact met u opgenomen en uw klacht opgelost :) Karlijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf is altijd lekker, alleen aan de bezorgtijden kan wel wat verbeterd worden. Zelfs als je 2 uur van tevoren hebt besteld, wordt het 3 kwartier later dan geplande tijd bezorgd. Bezorgers wel altijd vriendelijk.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Marian, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :) Karlijn

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat na een uur de bestelling nog niet was geleverd (terwijl levertijd 45 min is) toch maar gebeld. De jongeman vertelde dat onze bestelling er nog stond en zsm weggebracht zou worden. Uiteindelijk hebben we na anderhalf uur onze bestelling pas gekregen. Zonder enkele compensatie voor ons lange wachten

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :) Karlijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. Jammer dat de bezorging net te vaak zonder melding met min drie kwartier te laat bezorgd wordt.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Noor, wij hebben geprobeerd om in contact met u te komen maar helaas kregen wij meerdere keren geen gehoor. Zou u ons een mail kunnen sturen naar info@mrsushi.nl . Karlijn

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam koud aan, en daarbij 45 minuten te laat. Misschien had het een met het ander te maken

Reactie van Mr. Sushi:Beste Martijn, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :) Karlijn

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht op de bestelling op een zaterdag middag. Sushi smaakte goed.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en lekker ????

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer gesmuld van de sushi! En ook heel mooi op tijd, zelfd vroeger dan verwacht! En leuk dat we kortingspunten gespaard hebben.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normale bestelling gedaan + 2x Soft Shell Salmon Roll. Werd netjes binnen tijd bezorgd behalve dat de Soft Shell Salmon Roll geen saus bevatte. Opgebeld en de kok zei dat ze saus op was dus dan geven we ze zonder saus zonder even te bellen. Mocht ze omruilen voor de Soft Shell Spicey Tuna Roll maar ook qua saus zeer slecht belegd. Niet verwacht want bestel hier elke week, wel prettig opgelost met telefonist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snelle levering. Ze hadden ons echter 2 keer de roll met krab gegeven in plaats van de roll met zalm. Dat was wel erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

opmerking in de opmerkingenbox was helaas over het hoofd gezien.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, maar lange bezorgtijd. Heb hier al veel vaker besteld vanwege de goede kwaliteit, dus daarom heb ik gewoon 2 uur eerder besteld dan dat ik het wilde hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was helaas een half uur te laat. De kwaliteit was (net zoals altijd) erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ruim een half uur te laat, maar smaakte zoals altijd uitstekend. Verder wil ik graag een pluim uitdelen voor het gebruik van elektrische fietsen i.p.v. scooters door de bezorger. Heel goed initiatief!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect op tijd. We hadden mégaveel sushi, en het was ongelofelijk lekker. Niet strak gerold maar voor deze prijs mogen we daar niets over zeggen ;) Top!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging zoals aangegeven via de mail. Helemaal tevreden.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam eerder dan gezegd.. top !?

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat weinig wasabi en soyasaus voor de hoeveelheid sushi. Wel erg lekkere sushi. goede prijs/kwaliteit. Bezorger belde wel, maar gaf bestelling af bij de receptie. Niet heel erg handig binnen een groot bedrijf. Bezorger was wel op tijd.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en erg lekker

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, levering op de gevraagde tijd.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, alleen de tonijn leek niet zo vers

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd erg smakelijk. Helaas wel de gratis rollen vergeten.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeg besteld en een tijdstip aangegeven bij de bestelling. Na twee keer lang wachten (en een klacht die naar volledige tevredenheid werd afgehandeld) nu keurig op tijd! De sushi was weer heerlijk!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr. Sushi adverteerd met gratis rol maar die zat er niet bij , heel slordig opgemaakt en ik vond niet alles vers Is wel eens beter geweest

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg vers en van goede kwaliteit. Eten bezorgd op de tijd zoals aangegeven.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam meer dan een half uur te laat. Vorige bestelling kreeg je geen rol omdat je korting had genomen met de actie. Deze keer weer geen gratis rol ondanks dat het boven de 25 euro was en express de kortingscode niet gebruikt. Daarnaast was de advocado oud en bruin en pap nog nooit gehad in me sushi. Kwaliteit was ook minder jammer want ben vaste klant maar nu niet meer

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Op 1e paasdag in de ochtend besteld voor bezorging om 17.45 Kwamen zelf om 17.30 Echt top.Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snel geleverd!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en het eten was erg lekker

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging pas na ruim anderhalf uur en bellen waar de bestelling blijft.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om kwart over 7, bestelling werd om half 9 bezorgd. Bestelling was niet compleet, net als de vorige keer dat ik hier bestelde. Meteen gebeld, het zou nabezorgd worden. Om half 10 gebeld of de nabezorging nog kwam, ik kreeg excuses en de nabezorging was er binnen 10 minuten. Aardige man aan de telefoon, uitgebreide excuses, maar ik had liever gewoon gehad dat mijn bestelling goed was bezorgd.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur van te voren besteld voor 17.30 en de bestelling kwam alsnog een uur te laat... Bestel hier nooit meer

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat mijn sushi gekregen. Helaas altijd te laat

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, goede prijzen, en bezorgtijd precies zoals aangegeven in de mail!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn top! Sushi is altijd top!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers en goed warm prima op tijd en fijne app om te bestellen

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed en redelijk snelle bezorging

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets mis met de smaak. Helaas zaten er meerdere graten in de zalm.. niet echt een succes aangezien je de sushi in één hap in je mond stopt. Zou niet mogen gebeuren.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en best gevarieerd voor een surprisebox. Wel alleen de standaard sushi, geen bijzondere variaties. Bezorging was helaas drie kwartier later dan de gewenste bezorgdtijd zoals opgegeven bij de bestelling. Bezorger was wel vriendelijk.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren drie kwartier op mijn sushi moeten wachten. Werknemers nemen niet eens de moeite om te bellen en door te geven dat ze later zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben het te laat bezorgd en ons niet laten weten dat ze later komen.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Bezorging duurt wel alijd heel erg lang. Bestelling was ook niet compleet. Hebben ze wel snel na gestuurd gelukkig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer zeer slecht ervaring. 2,5 uur gewacht. Ben benaderd door mr Sushi met excuses en een kortingsbon. Gister was de bestelling netjes op tijd en lekker gegeten.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker. Bezorging was wel een half uur te laat terwijl ik 8u van tevoren had besteld.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Bezorging is altijd goed, maar kan afhankelijk van het tijdstip tot een uur nemen. Geen probleem, maar even in de gaten houden met bestellen ;)

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Dame achter balie sprak onverstaanbaar Nederlands. Afhaaltijd die bij bevestiging bestelling werd vermeld werd ruim overschreden. Terwijl het geen dinertijd was. Ook geen reden voor gegeven, noch excuses. Sushi zelf erg klein, maar ze zijn dan ook goedkoop.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Eric, wij willen ons excuus aanbieden voor de ervaring die u bij ons heeft gehad. Wij zouden dan ook graag met u in contact willen komen, zou u ons een mail met uw klacht naar info@mrsushi.nl kunnen sturen? Karlijn

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, forse hoeveelheid en dat voor een klein prijsje! Heel erg genoten ?

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, nette bezorging en goede aanbiedingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd op tijd bezorgd en was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling duurde meer dan 2 uur voordat we hem gebracht gekregen; ook nog 45 minuten later dan aangegeven in de mail.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Ester Jansen, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb twee uur moeten wachten op mijn bestelling. Toen ik na 1,5 uur belde werd mij verzekerd dat de bestelling de deur uit was. Toen ik een kwartier later weer belde bleek dit niet zo te zijn. Uiteindelijk werd de bestelling na ruim twee uur bezorgd. Wel met excuses van een medewerker en extra sushi.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Suzanne, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorger was 5 minuten eerder en het eten smaakte prima en was voldoende. echter wel jammer dat je zo weinig zeewiersalade krijgt. Verder helemaal tevreden.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goede grootte van de sushi en heerlijk gegeten. Bezorger aardig. Niet super snel, maar dat weet ik, dus bestel altijd zo'n uur-anderhalf uur voordat ik echt wil eten en dat halen ze wel altijd.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Goede kwaliteit. We hebben er wel 1.45 uur op moeten wachten. Bijna 2x zo lang als voorspeld bij het bestellen.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, maar werd pas na twee uur (!) bezorgd.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Laura, wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw bestelling er 2 uur over heeft gedaan. Wij zouden graag hier ons excuus voor willen aanbieden. Zou u ons een mail met deze klacht naar info@mrsushi.nl kunnen sturen.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar 2u moeten wachten, ondanks het van te voren te hebben besteld...

Reactie van Mr. Sushi:Beste F H, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen het jammere was dat we de verkeerde (gratis) roll erbij hadden gekregen. Ik heb bij het bestellen aangegeven dat ik een Sake roll erbij wilde en heb dit ook nog extra in de opmerkingen gezet. Helaas zat er bij onze bestelling een California roll.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 1555 bestelling geplaatst voor levering 1715. Om 1730 nog niets binnen dus gebeld. Het was erg druk dus het loopt uit en moet er binnen 10 min zijn. 1745 nog steeds geen order dus weer gebeld. Weer verhaal het is druk en verder geen reactie. Om 1750 bezorger voor de deur. Sushi compleet en goed de snacks waren lauw. 1. Nu kan het best druk zijn maar informeer je klanten hierover. Vooral als je al extra vroeg besteld. 2. Compensatie hiervoor bij volgende bestelling mag best! Je kan toch in systeem zien dat ik een klant ben die regelmatig besteld. Dit nog nooit eerder meegemaakt bij mr sushi dus laten we hopen eenmalig maar meer service had absoluut gemogen!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Wendy, wij hebben u zojuist gecontact. Karlijn :)

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord SUPER

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na vorige keer een incomplete bestelling te hebben ontvangen een vriendelijk telefoontje gekregen met excuses én een kortingscode. Geweldig opgelost en dit keer helemaal tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, eten was goede hoeveelheid en zoals vanouds weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd bij mr sushi. Goede prijs kwaliteit. Bezorging duurt soms wel erg lang, gisteren was het er binnen 50 minuten, wat prima is als je hier vanuit gaat.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor een goede prijs

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds kort gaat bestelling echt snel! We kregen het precies op de tijd die we gevraagd hadden. En het is super lekker als altijd, zeker een vooruitgang!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd en ipv gember een overdaad aan wasabi gekregen terwijl ik om gember had gevraagd. Edamame boontjes waren koud.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1u50 wachten gebeld en te horen gekregen dat het nog 30 min zou duren. Toen we de bestelling wilden annuleren werd de verbinding verbroken. Resumé: Geen sushi, geen bevestiging of info over of en hoe we geld terug krijgen.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was meer dan een uur te laat, ondanks dat we ruim op tijd hadden besteld.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 4,5 uur gewacht op Onze sushi, vervolgens 4x gebeld maar werd alleen maar gedaan alsof er niks aan de hand was en de manager sprak zelf op een boze toon tegen ons daarnaast hebben ze niet eens hun excuses aangeboden. Slaat helemaal nergens op!!!!

Reactie van Mr. Sushi:Wij zouden graag in contact met u willen komen om terug te komen op uw klacht. Kunt u alstublieft een mail sturen naar info@mrsushi.nl

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was verrukkelijk. Een klein nadeel was dat wij meer dan een uur op onze bestelling moesten wachten. Wij hadden op de optie "zsm" gedrukt, terwijl de eerste bezorging vanaf 20:05 kon en wij kregen onze sushi pas rond 20:25... schandalig

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk, maar ik heb ruim twee en een half huur moeten wachten tot de bestelling eindelijk bezorgd werd!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Mr Sushi en ben altijd erg tevreden over de kwaliteit. Over het algemeen wordt de sushi ook op tijd bezorgd. Op de bezorging van mijn laatste bestelling moest ik helaas een uur wachten. Ik had om 18.30 besteld voor 20.15, maar de sushi arriveerde pas om 21.15 uur helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel eens beter gegeten! Had het expres ‘s middags rond 1500 al besteld voor 1900, helaas was het alsnog 20 min te laat! Ook proefde ik dat het niet echt vers meer was onze handrolls waren absoluut niet krokant meer.. jammer alles was heel koud. Verder oké sushi.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging helaas 40min te laat, ook al had ik 3 uur van te voren besteld. De sushi wel erg lekker.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je proeft helaas dat standaard boxen en rollen al langer geleden gemaakt zijn.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk en perfecte bezorging. Prima op tijd. Super gewoon. Tot snel.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Na bijna 2 uur wachten werd de sushi pas bezorgd. Had na een uur gebeld en toen zeiden ze dat het klaar stond en met 15 min er zou zijn. Boontjes en Tempura waren dus helaas koud..

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang, maar de sushi was heerlijk!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Bezorging was prima

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Zelfs mijn moeder die nooit sushi wilt eten vind deze echt top

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijke sushi! En dat op valentijnsdag!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was van goede kwaliteit. Bezorging viel wederom erg tegen. Vorige keer anderhalf uur langer moeten wachten, dit keer weer 50 minuten te laat zonder van even te melden...

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, wel weinig sojasaus bijgeleverd voor de hoeveelheid sushi.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Normaal schrijf ik geen recensies, maar na vandaag toch wel. Mr. Sushi is een betaalbare sushi afhaal/bezorgtent. Personeel is vriendelijk en klantgericht. Echter heb ik al meerdere malen een ontvangen koringsbon geprobeerd in te leveren, maar ik voldoe steeds niet aan de 'voorwaarden'. Vandaag had ik mn bestelling niet online, maar telefonisch moeten bestellen (dit staat echter niet bij de voorwaarden op de bon). Er werd bijgezegd: 'We zijn al zo goedkoop'. Dat lijkt me een vreemde reden om geen kortingsbon aan te nemen. Ik was er zo klaar mee dat ik de bestelling heb laten staan en ergens anders wat gehaald heb. Deze service ben ik helemaal niet van mr. Sushi gewend, was hopelijk een indicent.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut brilliant, zoals altijd. Zacht, vers, compleet en op tijd. 5/5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker hier, maar de kwaliteit is meestal prima als je vroeg besteld. Dit maal was echt de laatste keer. Er zat namelijk nog plastic rondom de surimi in een aantal rolletjes die ik had besteld. Het bedrijf anticipeerde gelukkig snel na een belletje en er werd vrij rap nieuw bezorgd, maar zo veel plastic in je eten, dan kun je het voor mij vergeten. Ik ga voorlopig elders maar bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Sushi maar dan nog wel gewoon betaalbaar. Je kan zelf maki bijeen zoeken en je hoeft geen dure box te kopen. Wasabi is best scherp, dus let op je dosering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en optijd bezorgd.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2.5 uur voor het bezorgd werd. Terwijl we zo snel mogelijk hadden aangeklikt.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Pien, wij zouden graag in contact met u willen komen om dit misverstand op te lossen. Zou u ons een mailtje willen sturen met uw klacht naar info@mrsushi.nl

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister 27/01/2018 had ik sushi besteld. Ik had om kwart voor 7 mijn bestelling geplaatst en om tien voor 9 kwam mijn bestelling pas aan... Daarbij was de sushi qua kwaliteit minder dan normaal en de sojasaus, stokjes etc zaten niet bij mijn bestelling. De bezorger heeft mijn nummer opgeslagen en zou mij over een uur bellen voor een oplossing, ik ben deze avond niet meer gebeld...

Reactie van Mr. Sushi:Beste Tjoy, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals voorheen heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd bezorgd. Top!!!!

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers en goddelijk lekker voor een leuke prijs.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd, jammer dat de beloofde extra rol er alleen niet bij zat.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Marlotte, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een slechte service en misleidende reclame. Bestel hier nooit meer, dat is zeker. De luxe sushi smaakte ook niet eens lekker, echt een flinke tegenvaller. Ik zou hier niet bestellen.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim na gewenste tijd. Maar de smaak maakte veel goed! De crispy roll was eenmalig.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, maar we hebben geen bevestiging gekregen in mail/app we hebben er meer dan een uur op moeten wachten. Toen het eindelijk kwam zat er een klein bakje sojasaus bij, terwijl we een grote bestelling hadden gedaan. Toen ik belde om wat extra sojasaus, werd me verteld dat dit normaal was en ik het maar had moeten kopen. Niet zo netjes!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Suzanne, wij zouden graag in contact met u willen komen om dit misverstand op te lossen. Zou u ons een mailtje willen sturen met uw klacht naar info@mrsushi.nl

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle service, de sushi was zoals altijd erg lekker en vers

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was prima, echter 2 uur erop wachten, vonden wij toch wel wat te lang.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Jolande, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was al met al 45 min te laat gebeurt me helaas nooit bij jullie dat jullie optijd zijn.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Angelica, wij zouden graag in contact met u willen komen om dit misverstand op te lossen. Zou u ons een mailtje willen sturen met uw klacht naar info@mrsushi.nl

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was grotendeels lekker, maar de bezorging was wederom niet goed. Meer dan 20 minuten later / bijna een half uur later dan gepland, ook geen telefoontje of smsje o.i.d. dat het vertraagd is, jammer. De bezorger zelf was wel vriendelijk (al leek hij niet zo'n goeie zin te hebben).

Reactie van Mr. Sushi:Beste Nico, wij zouden graag in contact met u willen komen om dit misverstand op te lossen. Zou u ons een mail willen sturen met uw klacht naar info@mrsushi.nl

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi helemaal geplet en de extra rol van de rol actie was vergeten...

Reactie van Mr. Sushi:Beste Kiki, wij willen graag met u in contact komen om u een gratis roll en excuus aan te bieden. Kunt u een mail sturen naar info@mrsushi.nl

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, iedereen heeft genoten van al het lekkers! Super bedankt voor de snelle bezorging, ondanks de storm waren jullie stipt op tijd! Tot de volgende keer!

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de eerste keer een slechte ervaring gehad met Mr Sushi. We kregen een mailtje dat er een nieuwe website was en hadden wel zin in Sushi. In de opmerking gevraagd voor een vegetarische Maxi Mix, we kregen 25 min na bestellen een belletje dat hier “1 euro extra per aanpassingen” voor in rekening gebracht zou worden. Een Maki Mix (€5) had drie aanpassingen dus 3 euro per bakje erbij. Vreemd omdat we eerder nooit bij hoefde te betalen en de sushi vers gemaakt wordt, dus ik zie het extra werk niet zo in. Allemaal geen ramp, maar toen we na 75 min de bestelling binnen hadden bleken de soja bonen (wagame) bruin te zijn, zat er geen gratis roll van de nieuwe website kortingscode bij, zaten er resten van oranje viseitjes op de vega Maki Mix (geen schone werkbank) en voelde de sushi droog aan. Eerste keer een echt slechte ervaring dus. Daarbij zijn door de nieuwe website alle eerder opgespaarde punten gereset, dus is dat ook voor niets geweest. Jammer!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Erik, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker de bezorging op tijd. Echter kreeg ik wel de verkeerde box geleverd, en kreeg hiervan zelf de schuld. Dit vond ik heel jammer, enige compensatie was op zijn plaats geweest.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Koning, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou graag van tevoren weten hoe laat er ongeveer bezorgd gaat worden.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Ben, u kunt dan het best een tijdstip aangeven hoe laat u de bestelling bezorgd wilt hebben :)

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes, op tijd en vriendelijk bezorgd. Wat ik heb besteld was lekker en vers! Telefonisch ook adequate reactie. Klantvriendelijk. Ga zo door?

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg snel, binnen 40 minuten was de sushi bezorgd. Sushi was kwalitatief goed en prijs was zeer redelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Moest verzendkosten betalen terwijl ik 2 min van mr sushi woon door de nieuwe site :( minpunt

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en altijd tevreden, maar deze keer een stuk minder. Levering, duidelijk tijdstip aangegeven en het was een half uur later. Kwaliteit, 1 van de rolls was met krab en de krabstick was niet uit het plastic gehaald.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Erik, excuus! Dit is nog nooit gebeurd en wij hopen dat dit ook nooit meer zal gebeuren! Mr. Sushi wilt u dan ook een gratis box aanbieden. U ontvangt hier nog een mail over.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Berzorging is zeer slecht, twee uur moeten wachten op een bestelling die om 20:00 is besteld. Je zou verwachten dat de piek allang geweest is. De vrouw aan de lijn bleef volhouden dat het ook nog extreem druk was toen ik belde om half 10. Pure onzin. Ik bestel hier nooit meer!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Mathijs, wij zouden graag in contact met u willen komen om dit misverstand op te lossen. Zou u ons een mailtje willen sturen met uw klacht naar info@mrsushi.nl

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

RUIM 2,5 uur moeten wachten. Bestelling geleverd zonder wasabi en na herhaaldelijk telefonisch contact was de geboden oplossing de wasabi na te bezorgen. Wat ook nog weer een half uur duurde.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Boj, wij zouden graag in contact met u willen komen om dit misverstand op te lossen. Zou u ons een mailtje willen sturen met uw klacht naar info@mrsushi.nl

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de service die ik normaal gewend ben, ben ik nu teleurgesteld. De bestelling was na 1,5 uur pas bezorgd. Waarom niet vooraf al klanten laten weten dat het druk is als ik vooraf al bel over bezorging mogelijkheid. Met haast in 10 minuten eten om snel weg te kunnen met volle maag naar een afspraak.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Yvon, wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating